Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با اشاره به بررسی جمعیت دلفین‌های گوژپشت اقیانوس هند در استان بوشهرگفت: در گشت دریایی ماه گذشته ۱۵ دلفین گوژپشت اقیانوس هند در آبهای استان بوشهر شناسایی شد. ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۰ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، فرهاد قلی‌نژاد ظهر امروز  در جمع خبرنگاران با بیان اینکه آبهای منطقه حفاظت شده دیر نخیلو و نایبند زیستگاه انواع جانوران خشکی و دریایی است اظهار داشت: در این راستا پارک ملی دریایی دیّر- نخیلو به عنوان نخستین پارک ملی دریایی کشور از ظرفیت بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پارک ملی دریایی نایبند و دیر نخیلو  به عنوان مناطق حفاظت شده ثبت شده است تصریح کرد: این 2 پارک بسیار مهم برای تخم گذاری و زادآوری لاکپشتان دریایی و پرندگان دریایی در استان بوشهر محسوب می‌شود.

وی، استان بوشهر را زیستگاه لاک‌پشتان دریایی دانست و بیان کرد: طرح حمایت از لاک‌پشتان دریایی و حفاظت از پرستوهای دریایی در پارک ملی دریایی دیر نخیلو  در استان بوشهر مورد توجه قرار دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با اشاره به اینکه  محل زیست دلفین گوژپشت در آبهای استان بوشهر افزود: طرح شناسایی و مطالعه دلفین گوژپشت در استان بوشهر اجرایی شده است.

قلی‌نژاد با اشاره به شناسایی جمعیت جدیدی از دلفین گوژپشت اقیانوس هند در استان بوشهر افزود: این طرح با همکاریگروه تحقیقاتی موسسه طرح سرزمین  و حمایت شرکت پتروشیمی نوری آغاز شده  و  در گشت دریایی ماه گذشته بندر رستمی به‌صورت کامل مورد بررسی دلفین گوژپشت اقیانوس هند قرار  گرفت.

وی گفت: پس از انجام  ارزیابی‌ها بیش از 15 فرد دلفین مشاهده شد و اعضای تیم تحقیقاتی این دولفین‌ها را ضبط و ثبت کردند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر  افزود: این دو مجموعه  مشغول به بررسی جمعیت دلفین‌های گوژپشت اقیانوس هند با گشت‌های دریایی مستمر در پارک ملی دریایی دیر-نخیلو و منطقه حفاظت شده مند در استان بوشهر هستند.

طرح شناسایی الگوهای رفتاری دلفین گوژپشت در استان بوشهر ارائه شد

کارگروه مدیریت حیات وحش استان بوشهرتشکیل شد طرح پراکنش جمعیت دلفین‌های گوژپشت در پارک ملی دریایی دیر نخیلو اجرا شد

برپایه این گزارش دلفین گوژپشت اقیانوس هند از سال 2015 به عنوان  گونه در معرض خطر انقراض در لیست قرمز اتحادیه بین‌المللی حفاظت از محیط زیست قرار گرفته و به واسطه حضورش در زیستگاه ساحلی با عمق کمتر از 25 متر  به شدت در معرض تهدید عوامل انسانی نظیر ادوات صیادی است.

انتهای پیام/190/ ت

R41363/P1336/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پارک ملی دریایی استان بوشهر دیر نخیلو محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۳۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت دریایی در خزر فعلا ممنوع

هواشناسی مازندران با صدور هشدار نارنجی، فعالیت در خزر را ممنوع اعلام کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، احمد اسدی؛ معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی  مازندران در جمع خبرنگاران گفت: هواشناسی دریایی با صدور هشدار نارنجی فعالیت در خزر را ممنوع اعلام کرد که این ممنوعیت  از اوایل وقت دوشنبه 17 اردیبهشت تا اوایل وقت چهارشنبه 19 اردیبهشت است.

وی افزود: به دلیل وزش باد شدید و مواج شدن دریا و بارش باران همه فعالیت‌های دریایی ممنوع اعلام شد.

معاون هواشناسی مازندران بیان کرد: اوج شدت وزش باد از اوایل وقت دوشنبه و افزایش موج هم از دوشنبه خواهد بود.

معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی  مازندران با بیان اینکه بیشینه سرعت وزش باد تا 17 متر بر ثانیه می رسد خاطرنشان کرد: ارتفاع موج قابل ملاحظه تا 1.7 متر (5/6 پا) و بیشینه ارتفاع موج تا 2.7 متر (8/9 پا) پیش بینی شده است.

اسدی با هشدار به شناورهای کوچک گفت: فعالیت همه شناور‌های کوچک و متوسط و شناور‌های صیادی در دریای خزر ممنوع است.

وی افزود: احتمال غرق شدن شناگران و  شناور‌های کوچک و متوسط وجود دارد و در معرض خطر بودن شناور‌های صیادی، پاره شده تور‌های صیادی و  خسارت به تاسیسات دریایی و آسیب به قفس پرورش ماهی از عواقب این سامانه دریایی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارتش آلمان حضور نظامی در اقیانوس هند و آرام را تقویت می‌کند
  • نهنگ تک‌شاخ، تازه‌ترین عروسک ریزگرانشی ناسا / عکس
  • سوراخی در یخ که 50 سال دانشمندان را متحیر کرده بود
  • نهنگ تک‌شاخ براق به فضا می‌رود
  • جزئیات تماس آمریکایی‌ها با ناو ایرانی!
  • دانشمندان معمای حفره غول پیکر قطب جنوب را حل کردند
  • دستگیری دو جستجوگر مسلح گنج در گرمدره
  • تلاش سیا برای سرقت زیردریایی هسته‌ای!
  • فعالیت دریایی در خزر فعلا ممنوع
  • پروژه آزوریان؛ تلاش سیا برای سرقت زیردریایی هسته ای شوروی(+تصاویر)